Morkų keksas

Morkų keksas
Skanaus :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 400 gramų
  • Miltai, 300 gramų
  • Sviestas 82%, 200 gramų
  • Cukraus pudra, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukti su cukraus pudra, sukant dėti po vieną kiaušinį.

  2. Morkas smulkiai sutarkuoti, sultis nuspausti.

  3. Į sviesto ir cukraus pudros masę sukrėsti smulkiai tarkuotas morkas, grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais.

  4. Tešlą gerai išmaišyti sukrėsti į formą.

  5. Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 50 minučių.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą