Morkų keksas

Morkų keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kokosas, (drožlės), 0.5 stiklinės
  • Riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
  • Morkos, smulkiai tarkuotos, 2 stiklinės
  • Ananasai, (konservuoti) kubeliais, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Plaktuvu išsukite sviesta ir cukrų, tada supilkite suplaktus kiaušinius su druska. Į masę sudėkite morkas, riešutus, ananasus, kokoso drožles ir gerai išmaišykite. Pabaigoje supilkite likusius sausus (persijotus per sietą) produktus (miltus, kepimo miltelius, cinamoną) ir dar kartą gerai išmaišykite tešlą. Tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite 180 - 200°C temp. orkaitėje 40 - 60 minučių.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą