Morkų keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kokosas, (drožlės), 0.5 stiklinės
- Riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Morkos, smulkiai tarkuotos, 2 stiklinės
- Ananasai, (konservuoti) kubeliais, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 2 žiupsneliai
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Plaktuvu išsukite sviesta ir cukrų, tada supilkite suplaktus kiaušinius su druska. Į masę sudėkite morkas, riešutus, ananasus, kokoso drožles ir gerai išmaišykite. Pabaigoje supilkite likusius sausus (persijotus per sietą) produktus (miltus, kepimo miltelius, cinamoną) ir dar kartą gerai išmaišykite tešlą. Tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite 180 - 200°C temp. orkaitėje 40 - 60 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą