Morkų ir šoninės apkepas

Morkų ir šoninės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 700 gramų
  • Muskatas
  • Petražolės, pundelis, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 350 mililitrų
  • Varškė, 120 gramų
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, 250 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Bandelės, prancūziškos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Sutrupinti bandelę.
Morkas sutarkuoti stambia tarka.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti.
Šoninę supjaustyti smulkiais kubeliais, paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to sudėti morkas, svogūnus, česnakus ir dar kepti apie 10 min.
Petražoles nuplauti, susmulkinti, sudėti į keptuvę su produktais, pagardinti druska, pipirais ir žiupsneliu muskato.
Bandelės trupinius suberti į riebalais išteptą kepimo indą ir ant viršaus sudėti daržoves su šonine.
Inde iki vientisos masės sumaišyti pieną, varškę, kiaušinius ir gauta mase aplieti daržoves.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 min.
Valgyti šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą