Morkų ir porų vyniotinis

Morkų ir porų vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Juodieji pipirai, malti
  • Juodieji pipirai, žirneliai, 3 vienetai
  • Laurų lapai, lapai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Porai, 1 vienetas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, plačios juostelės, 6 vienetai
  • Druska
  • Gražgarstė, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Morkas ir porą supjaustykite šiaudeliais, salotas nuplaukite ir nupurtykite.
Pusėje litro vandens, užvirinto su pipirų žirneliais, laurų lapu ir trupučiu druskos, apvirkite morkas, kad būtų pusiau minkštos.
Porus sudėkite į sietelį ir pusei minutės įmerkite į verdantį vandenį.
Po to vandenį nuvarvinkite, o porus pašlakstykite citrinos sultimis.
Kumpio juosteles ištepkite majonezu, pabarstykite maltais pipirais ir ant viršaus dėkite keletą salotų lapų, morkų, porų šiaudelių, susukite ritinėlius ir susmeikite juos mediniais dantų krapštukais.
Patiekite kaip šaltą užkandį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą