Morkų ir baltųjų ridikų salotos

Morkų ir baltųjų ridikų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Morkos, 2 vienetai
  • Ridikėliai, baltieji, 0.5 vieneto
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nuskuskite morkas, ridiką, nuvalykite česnaką. Morkas bei ridiką sutarkuokite stambia, burokine tarka, česnaką - labai smulkia tarka, arba tiesiog išspauskite traiškytuvėliu. Į salotas dėkite majonezo ir išmaišykite. Puoškite žalumynais.
Salotos labai gardžios, baltasis ridikas neturi mažiems ridikėliams būdingo karstelėjimo. Česnakas suteikia pikantiškumo, jokių kitų prieskonių netrūksta. Yptaingai skanu su sultingu kiaulienos kepsniu, ar orkaitėje kepta vištiena ;)

Receptą atsiuntė: Lijana D.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
niam
2017-11-24 20:10
Skanu, ačiū
Vladas
2010-07-20 11:51
Lijana
2009-09-28 09:08
Ar tikrai kinietiskas gautusi, mike? Pameginsiu kada, kai ridikas uzklius uz akies parduotuvej
mike
2009-09-26 18:51
jeigu itarkuotumet imbiero ir idetumet keptu svogunu gautusi kinietiskas variantas nu laaaaaaaaaaabai skanus valgiau apsivalgiau
vaida
2009-09-26 17:28
labai skanu