Morkų blyneliai

Morkų blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, smulkiai tarkuotos, 237 mililitrai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pasukos, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinį išplakti su pasukomis, suberti miltus, cukrų, morkas ir gerai išmaišyti.
Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Kepti įkaitintame aliejuje arba svieste.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mari
2020-02-22 14:43
Labai skanus blynai! Piraga morkų tingejosi kepti, o čia puiki alternatyva. Naudojau pieną su vandeniu vietoj pasuku
tavo mama
2016-05-05 12:19
Neskaniai atrodo
jurgita
2014-10-16 14:35
kiausinius tikrai galima naudoti per kucias naudojau paprasciausia grietine arba piena
Sandra
2012-02-21 15:26
Labai megstu situs blynelius ir labai noreciau juos pasidaryti bet kadangi gyvenu anglijoje ir cia nera pasuku norejau paklausti ka butu galima naudoti vietoj ju?
Silsta
2010-10-10 17:39
Ačiū, Forelle, už nuostabius blynukus.