Morkinis tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Cukrus, kremui, 7 valgomieji šaukštai
- Margarinas, 250 gramų
- Morkos, smulkiai sutarkuotos, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Grietinė, kremui, 500 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinas, kremui
Gaminimo instrukcija:
Morkas sumaišyti su ištirpintu margarinu, suberti cukrų, gerai išmaišyti ir tada suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Išminkyti tešlą ir padalinti ją į 7 kamuoliukus (truputį didesnius nei teniso kamuoliukai). Palaikyti tešlą šaldytuve 2 val.
Tešlos kamuoliukus iškočioti ir iškepti 200 laipsnių orkaitėje.
Suplakti grietinę su cukrumi ir vanile. Kremas gali būti skystokas.
Pertepti šiuo kremu visus papločius, uždėti ant viršaus presą ir palikti šaldytuve nakčiai.
Kitą dieną papuošti torto viršų.
» Rašyti komentarą