Morkiniai zrazai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Morkos, 0.5 kilogramo
- Obuoliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, apvoliojimui
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Manų kruopos, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Uogienė, juodųjų serbentų
Gaminimo instrukcija:
Morkas sutarkuoti su stambia tarka, sudėti į keptuvę su sviestu, cukrumi, žiupsneliu druskos, pienu ir ištroškinti ant silpnos ugnies (20 min).
Tada į morkų troškinį suberti manus ir dar patroškinti, pastoviai maišant, 10-15 min. Gautą masę atvėsinti.
Į atvėsintą morkų masę įmušti kiaušinį, išmaišyti ir formuoti iš gautos tešlos skrituliukus. Į skrituliukų vidurį dėti įdarą iš tarkuotų obuolių, sumaišytų su uogiene. Užlipdyti galus ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Kepti keptuvėje įkaitintame svieste.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-04 18:43