Morkiniai zrazai

Morkiniai zrazai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 0.5 kilogramo
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, apvoliojimui
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Manų kruopos, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Uogienė, juodųjų serbentų
Gaminimo instrukcija:

Morkas sutarkuoti su stambia tarka, sudėti į keptuvę su sviestu, cukrumi, žiupsneliu druskos, pienu ir ištroškinti ant silpnos ugnies (20 min).
Tada į morkų troškinį suberti manus ir dar patroškinti, pastoviai maišant, 10-15 min. Gautą masę atvėsinti.
Į atvėsintą morkų masę įmušti kiaušinį, išmaišyti ir formuoti iš gautos tešlos skrituliukus. Į skrituliukų vidurį dėti įdarą iš tarkuotų obuolių, sumaišytų su uogiene. Užlipdyti galus ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Kepti keptuvėje įkaitintame svieste.

Receptą atsiuntė: Violeta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Erika
2012-04-04 18:43
Atrodo tai neskaniai