Morenginiai pyragėliai su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, papuošimui
- Bananai, papuošimui
- Cukrus, kremui, 100 gramų
- Cukrus, morengams, 150 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, morengams, 2 vienetai
- Grietinėlė, 33-35 proc. riebumo, kremui, 50 mililitrų
- Braškės, papuošimui
- Mascarpone sūris, kremui, 150 gramų
- Kivi, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
Be galingo mikserio neišsiversit.
Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-21 15:55
labasi neskanu 

2012-09-23 18:06