Morenginiai pyragėliai su įdaru

Morenginiai pyragėliai su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, papuošimui
  • Bananai, papuošimui
  • Cukrus, kremui, 100 gramų
  • Cukrus, morengams, 150 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, morengams, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 33-35 proc. riebumo, kremui, 50 mililitrų
  • Braškės, papuošimui
  • Mascarpone sūris, kremui, 150 gramų
  • Kivi, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
Be galingo mikserio neišsiversit.
Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Berta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-09-23 18:06
kas mieksta saldymynus tai labai skanu
(anonimas)
2012-08-21 15:55
labasi neskanu