Morengai

Morengai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 200 gramų
  • Krakmolas, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
  • Riešutai
  • Obuolių actas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Išplakite baltymus iki butų konsistencijos. Po to iš lėto beriant įplakite cukraus pudrą, actą ir krakmolą. Baltymus sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, toliau vieną nuo kito. Ant viršūnėlės uždėkite po vieną riešutą. Kepkite 100 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
aiste
2012-11-19 19:12
noriu isbandyt si recepta, bet noriu paklaust ar vietoj obuoliu acto galiu det citrinos rugsties puse saukstelio?
Kristina
2012-10-06 18:50
jei per skysta gaunas , siulyciau ideti daugiau krakmolo , jis tirstina
traktorius
2012-08-15 20:47
Arnas
2012-07-21 11:28
Skysta pliurė gavosi todėl, kad blogai išplakei baltymą, galbūt į jį pateko bent lašas trynio, todėl riebalai neleidžia išplakti iki putų. O autoriui didelis ačiū už receptą, viskas gavosi ir buvo labai skanu!
Belenkoks
2012-07-20 19:16
Gavos skysta pliurė Dėjau paprasto acto, gal tai pakenkė?