Moliūgų sklindžiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Moliūgai, 300 gramų
- Kefyras, 200 mililitrų
- Miltai, 200 gramų
- Varškė, 100 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti kefyrą ir sudėti varškę.
Moliūgą ir morką sutarkuoti burokine tarka. Moliūgą ir morką sudėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Kepti po šaukštą gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejaus trupučiu. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-10 09:03
skaniai atrodo, norisi paragauti si vitaminu saltini 

2016-10-10 08:20
Sotus, sveikas ir skanus patiekalas 

2018-09-23 11:39