Moliūgų sklindžiai

Moliūgų sklindžiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 300 gramų
  • Kefyras, 200 mililitrų
  • Miltai, 200 gramų
  • Varškė, 100 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti kefyrą ir sudėti varškę.

  2. Moliūgą ir morką sutarkuoti burokine tarka. Moliūgą ir morką sudėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.

  3. Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Kepti po šaukštą gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejaus trupučiu. Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aldona
2018-09-23 11:39
CUKRAUS DAUG
Vilma
2016-10-10 09:03
skaniai atrodo, norisi paragauti si vitaminu saltini
Milda B.
2016-10-10 08:20
Sotus, sveikas ir skanus patiekalas