Moliūgų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus
- Cukrus, tešlai, 100 gramų
- Graikiniai riešutai, 150 gramų
- Gvazdikėliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Moliūgai, 500 gramų
- Muskatas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tešlai, 200 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Grietinėlė, 30-33 proc. riebumo, 100 mililitrų
- Druska, tešlai
- Sviestas, tešlai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Užminkome tešlą iš nurodytų produktų. Suformuojame tešlą į rutulį ir susukę į maistinę plėvelę palaikome 30 minučių šaldytuve.
Tešlą iškočiojame ir įtiesiame į kepimo formą.
Nuluptą moliūgą supjaustome kubeliais. Sudedame moliūgus į skardą ir kepame 160° C laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Po to moliūgą sutriname ir įmaišome pieną, kiaušinių plakinį, grietinėlę, prieskonius ir sukapotus riešutus.
Moliūgų įdarą supilame ant tešlos.
Kepame 40 minučių 180° C orkaitėje.
» Rašyti komentarą