Moliūgų keksiukai su baltuoju šokoladu

Moliūgų keksiukai su baltuoju šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Cukrus, 150 gramų
  • Moliūgai, minkštimas, 300 gramų
  • Moliūgai, sėklos, glajui
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šokoladas, baltasis, glajui
Gaminimo instrukcija:

Burokine tarka sutarkuokite moliūgo minkštimą.
Nutarkuokite šiek tiek citrinos žievelės ir išspauskite sultis.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Įmuškite ir gerai išplakite kiaušinius.
Supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.
Taip pat įmaišykite citrinos žievelę, moliūgą ir miltus.
Sudėkite tešlą į keksiukų formeles. Palikite 2-3 cm nuo viršaus, nepridėkite tešlos iki pat formelės viršaus.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
Iškepusius ir atvėsusius keksiukus papuoškite ištirpintu šokoladu ir moliūgų sėklomis.

Receptą atsiuntė: Marina
» Rašyti komentarą