Moliūgo šaltiena

Moliūgo šaltiena
Skanaus.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, 500 mililitrų
  • Moliūgai, 200 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsos sultinyje apie 10 minučių verdu smulkintą svogūną, morką ir moliūgą. Daržoves nukošiu, o į atvėsusį sultinį beriu želatiną, palieku, kad išbrinktų apie 2 valandas. Vėliau pakaitinu, kad želatina ištirptų.

  2. Į sultinį supilu moliūgą ir svogūną, sutrinu trintuvu iki vientisos masės.

  3. Indą puošiu pjaustyta morka, krapais ir supilu moliūgo masę, palieku šaltai apie 8 valandas.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą