Moliūgo duonelė su šokolado lašeliais

Moliūgo duonelė su šokolado lašeliais
Moliūgo duonelė su šokolado lašeliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, tarkuoti, 1 stiklinė
  • Šokoladas, juodas ar pieniškas, 50 gramų
  • Miltai, 1.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1.25 stiklinės
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Jogurtas, (gali būti ir su priedais), 100 gramų
  • Aliejus, 0.25 stiklinės
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuojame moliūgą burokine tarka, susmulkiname šokoladą. Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos, cukrumi (1,25 stiklinės) ir vaniliniu cukrumi. Į išplaktus kiaušnius sudedame jogurtą, išplakame. Į gautą masę supilame aliejų, tarkuotą moliūgą. Gerai išmaišome. Suberiame miltus, kepimo miltelius. Viską gerai išmaišome (turi gautis grietinės tirštumo masė). Įmaišome šokoldao gabalėlius.

  2. Gautą duonelės masę, supilame į duonai skirtą kepti formą. Masės viršų apiberiame cukraus (1 v.š.) ir cinamono mišiniu. Kepame vidutinio kaitrumo orkaitėje (175 °C temp. ) apie 1 val.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą