Moliūgo blynai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Moliūgai, nuskustas ir išskobto, sutarkuotas burokine tarka, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 1.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 100 gramų
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Svogūną sutarkuoju burokine tarka, sūrį taip pat, viską sumaišau su faršu, įmušu kiaušinius, sukratau miltus, prieskonius ir gerai išmaišau. Tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta, kepam ant silpnos ugnies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-07 19:00
p.s. ir is puses porcijos galima butu pamaitinti 8 asmenu seima, tad gerai ivertinkite koki kieki darote 

2011-09-07 18:57
Manau, kad recepto autore padare klaida parasydama, kad tai moliugo blynai. Tai nebuvo kaip tarkim bulviniai blynai su mesa. Nors mesos dejau maziau, vistiek isejo kotletai, prie kuriu reikejo bulviu ir salotu, taciau galiu pasakyti, kad skonis neblogas, be to kotletai tikrai isejo purus.
2011-07-25 11:39
As visad i koletus tarkuoju svoguna,nes vaikai jei randa gabaliuka nevalgo,ai kaip arkuoji jis pasislepia,ir skony pagerina,ir vaikai valgo 

2010-10-08 14:34
o kur deti kilograma moliugo?? ant farso ar po? dvi stiklines miltu - tai cia receptas armijos brigadai? o sutarkuotas svogunas - tai jau visai anomalija. tikras aukstaitiskas patiekalas.
2013-09-19 13:07
Su meile, malaka.