Moliūgo blynai

Moliūgo blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, nuskustas ir išskobto, sutarkuotas burokine tarka, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 1.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 100 gramų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Svogūną sutarkuoju burokine tarka, sūrį taip pat, viską sumaišau su faršu, įmušu kiaušinius, sukratau miltus, prieskonius ir gerai išmaišau. Tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta, kepam ant silpnos ugnies.

Receptą atsiuntė: aiste
» Rašyti komentarą
» Komentarai
andrius malaka
2013-09-19 13:07
Esu Andriukas, niekada negalvojau kad teks cia rasyti, reiksti savo nuomone, moliugu nemegstu, bet sie BLYNAI kazkas tokio... NEPAKARTOJAMO.. (malaku seimos atradimas) Esu vargsas, iperku tik moliugus, tad visiem rekomenduoju paragauti sio patiekalo.

Su meile, malaka.
arselis:
piksi
2011-09-07 19:00
p.s. ir is puses porcijos galima butu pamaitinti 8 asmenu seima, tad gerai ivertinkite koki kieki darote
piksi
2011-09-07 18:57
Manau, kad recepto autore padare klaida parasydama, kad tai moliugo blynai. Tai nebuvo kaip tarkim bulviniai blynai su mesa. Nors mesos dejau maziau, vistiek isejo kotletai, prie kuriu reikejo bulviu ir salotu, taciau galiu pasakyti, kad skonis neblogas, be to kotletai tikrai isejo purus.
Juste
2011-07-25 11:39
As visad i koletus tarkuoju svoguna,nes vaikai jei randa gabaliuka nevalgo,ai kaip arkuoji jis pasislepia,ir skony pagerina,ir vaikai valgo
jojo
2010-10-08 14:34
o kur deti kilograma moliugo?? ant farso ar po? dvi stiklines miltu - tai cia receptas armijos brigadai? o sutarkuotas svogunas - tai jau visai anomalija. tikras aukstaitiskas patiekalas.