Moliūginiai sausainiai

Moliūginiai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Gvazdikėliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Imbieras, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Moliūgai, piurė, 1 stiklinė
  • Muskatas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, didelis, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, minkštas, 110 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Glazūrai:
2 puodeliai cukraus pudros;
3-4 š. pieno;
1 š. tirpinto sviesto.

Išmaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Sviestą išplakti su cukrumi iki baltos, purios masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Tada sudėti moliūgų piurė ir gerai išmaišyti. Palaipsniui berti sausus produktus ir vis gerai išmaišyti. Šaukšteliu dėti tešlos ant kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15-18 minučių iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Glazūrai visus produktus gerai išmaišyti ir dekoruoti atvėsusius sausainius.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-08-15 14:51