Moldovos pyragaičiai su kopūstais "Verzere"

Moldovos pyragaičiai su kopūstais  "Verzere"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Kopūstai, (rauginti), 2 stiklinės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
Tešlai:
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.

  2. Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.

  3. Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
    Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 ° temp. įdarytos paprikos kitaip temperatūroje 20 minučių.

Porcijų skaičius: 14
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą