Moldovos pyragaičiai su kopūstais "Verzere"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, (rauginti), 2 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Miltai, 2 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 14
Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.
Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.
Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 ° temp. įdarytos paprikos kitaip temperatūroje 20 minučių.
» Rašyti komentarą