Moksleivių tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Kremui: 1 stiklinė cukraus, 1 litras grietinės, 1 citrinos sultys, 1 šaukštelis vanilinio cukraus.
Kakava užplikoma verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, miltai, sumaišyti su soda, sudedama grietinė ir užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir iškepami 4 torto formos didumo papločiai. Kepama, kol tešla apdžius, bet ne visai sukietės. Ataušę lakštai apšlakstomi pasaldintu, citrinų sultimis parūgštintu vandeniu.
Kremui į gerai išplaktą grietinę suberiamas smulkus ir vanilinis cukrus, bei įtarkuojama puse citrinos su žievele. Ant torto padėklo dedamas iškeptas tešlos lakštas, aptepamas kremu, ant jo - vėl tešlos lakštas ir t.t. Viršuje turi būti kremas. Tortas puošiamas vaisiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-17 18:59
o kiausiuniu nereikia?
2010-10-19 13:16
visai nedaug, tik, kad uzsiplikytu ir igautu spalva 

2010-10-19 00:01
Kiek vandens reik kakavai uzplikyti?
kad neprivaryciau per daug
poto nesigaus dar. Nesu torto gaminus 



2010-10-18 21:48
na as ragauju, kad butu nei labai saldu, nei labai rugstu
O ant virsaus, taip- persikai 


2012-08-01 17:58