Močiutės kepenėlės

Močiutės kepenėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Veršiena, kepenys, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos šoninė, juostelėmis, 120 gramų
  • Druska
  • Sultinys, jautienos, 500 mililitrų
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Keptuveje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus,pjaustyta morkyte, šoninę ir vis pamaišydami kepkite ant silpnos ugnies - kol svogūnai suminkštės, o šoninė taps traški. Sudėkite kepenis ir maišydami kepkite dar 5 minutes. Paskui išimkite kiaurasamčiu ir padėkite šiltai. Į keptuvę suberkite miltus ir maišydami kepkite 1 minutę. Supilkite sultinį ir maišydami užvirinkite - padažas turi sutirštėti.

Supilkite pomidorų padažą, medų, smulkintą česnakėlį, pagardinkite druska bei pipirais. Vėl sudėkite svogūnus, šoninę, kepenis, uždenkite ir pakaitinkite 5 minutes.

Skanaus!

Patiekite su karštomis bulvėmis, agurkėliais ar ryžiais bei pomidorais. Labai tiks ir su raugintais kopūstais!

Receptą atsiuntė: justele
» Rašyti komentarą
» Komentarai
danukas
2016-09-08 08:46
kaip ištraukti iš mano močiutės kepenis? ar tikrai skanu, juk jos jau senos..
ricikas
2010-03-01 13:12
geras patiekaliukas skanu
L.J.
2009-06-26 23:31
kvailio bubio komentaras
patiekakalas tikrai labai skanus