Močiučių obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, įdarui, 5 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, apibarstymui, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Cukrus, įdarui, 5 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, rūgštūs, įdarui, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 170 gramų
- Sviestas, kambario temperatūros, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti, perpjauti per pusę, pašalinti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Jas sudėti į plastikinį maišelį, suberti cukrų, cinamoną ir gerai supurtyti.
Tešlai skirtą sviestą ir cukrų plakti tol, kol pasidarys šviesi puri masė.
Po vieną mušti kiaušinius ir viską gerai išplakti.
Į kiaušinius su sviestu įsijoti miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti.
Pusę kiekio tešlos supilti į kepimo popieriumi išklotą karščiui atsparų apskritą 24 cm skersmens indą.
Ant tešlos paskleisti puse kiekio obuolių.
Supilti likusią tešlą ir ant jos ratu gražiai išdėlioti likusias obuolių skilteles.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min., kol gražiai paruduos.
Pabarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-26 12:11
Pats geriausias obuoliu pyragas
Labai skanu su pastiprinta kava 


2011-09-03 19:30
labai skanus ir labai geras receptas.paprasta,pigu,greita ir skanu.liux! 

2011-08-24 21:30
Čia cinamonas taip tik atrodo 

2011-08-15 19:12
Labai skanus ir graziai atrodo man skanu valgyti su pienu .



2015-02-08 12:35