Mišrainė "Šventinė vakarienė"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, 2 vienetai
- Kukurūzai, konservuoti, 200 gramų
- Jaučio liežuvis, virtas, 300 gramų
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Majonezas
- Pekino kopūstas, 0.5 vieneto
- Sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Jaučio liežuvį ir pekino kopūstą supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurkus - kubeliais.
Visus produktus sumaišyti su majonezu, sudėti į salotinę, mišrainės viršų apibarstyti tarkuotu sūriu.
Mišrainę galima papuošti žalumynais, vyšniniais pomidorais, alyvuogėmis, kas mėgsta - vaisiais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą