Mišrainė „Sanpaulija“

Mišrainė „Sanpaulija“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, Krūtinėlė (virta ar rūkuta), 300 gramų
  • Slyvos, džiovintos, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Agurkai, švieži, 300 gramų
  • Morkos, koriejietiškos, 200 gramų
Papuošimui:
  • Krekeriai, sūrūs
  • Špinatai, lapai
  • Ridikėliai
  • Sultys, mėlynųjų kopūstų
Gaminimo instrukcija:
  1. vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu.
    1 sluoksnis – vištiena,
    2 sluoksnis – džiovintos slyvos,
    3 sluoksnis – grybai,
    4 sluoksnis – agurkas,
    5 sluoksnis – korietiškos morkos.

  2. Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą