Mišrainė „Sanpaulija“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, Krūtinėlė (virta ar rūkuta), 300 gramų
- Slyvos, džiovintos, 200 gramų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Agurkai, švieži, 300 gramų
- Morkos, koriejietiškos, 200 gramų
- Krekeriai, sūrūs
- Špinatai, lapai
- Ridikėliai
- Sultys, mėlynųjų kopūstų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu.
1 sluoksnis – vištiena,
2 sluoksnis – džiovintos slyvos,
3 sluoksnis – grybai,
4 sluoksnis – agurkas,
5 sluoksnis – korietiškos morkos.Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą