Minkšto picos pado tešla

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 700 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Sviestas, 130 gramų
- Mielės, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pašildome pieną ir sumaišome jį su kiaušiniais, kambario temperatūros sviestu, mielėmis ir druska.
Miltus sumaišome su soda ir supilame į pieną su kitais ingredientais.
Tešlą padedame į didelį indą, uždengiame švariu rankšluostuku ir paliekama 1 valandai, kad pakiltų.
Tešlai pakilus kočiojame apvalius blynus, dedame į miltais pabarstytą kepimo skardą, dedame į orkaitę ir apie 5 min. kepame 200 laipsnių temperatūroje.
Šiek tiek pakepus picos padą išimame jį iš orkaitės, sudedame norimus ingredientus ant viršaus ir kepame orkaitėje, kol viskas gerai iškeps.
Pats minkščiausias, trapiausias ir skaniausias picos padas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-05-08 15:38
Jei dedat mieles tai kam soda?
2020-03-15 18:33
Labai skanus, purus, minkstas picos pagrindas, kepsim visada toki pada. Rekomenduoju. Aciu.
2019-12-29 16:55
Labai prastas receptas tikrai. Tešla nepatiko nei man nei mano vyrui. Nerekomenduoju
2018-03-02 19:55
Labai prastas receptas. Negadinkit produktu ir negaiskit laiko. Nusivyliau
2020-05-15 09:56