Minkštieji kiaulienos kotletukai

Minkštieji kiaulienos kotletukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, atskirti tryniai nuo baltymų, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Vanduo, šaltas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Svogūną nulupti ir stambiai supjaustyti. Duoną pamirkyti vandenyje ir nuspausti. Duoną, svogūną ir petrožoles virtuvinio kombaino ar smulkintuvo pagalba sutrinti į vientisą masę. Sudėti faršą ir dar patrinti smulkintuvo ar virtuvinio kombaino pagalba, tačiau neilgai, kad nepasidarytų košė (galima viską padaryti ir su mėsmale). Faršą sudėti į indą, įdėti druskos pagal skonį, pipirų, garstyčių ir trynius. Maišyti iki vientisos masės. Jei reikia, įpilti šalto vandens. Atskirtus baltymus išplakti, putos neturi būti labai tvirtos. Pusę baltymų atsargiai sumaišyti su faršu. Tada atsargiai įmaišyti likusius baltymus.
Drėgnomis rankomis formuoti kotletus ir kepti įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė: justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daina
2009-11-04 13:06
Daug kaskokiu nesamoniu, eiliniai kotletai
Saule
2009-11-04 13:04
Pirmakart girdziu, duona malti ir t.t.
Zalias bulves sutarkuoti i farsa, ir kotletukai minkstesni ir skanesni buna