Minkštieji kiaulienos kotletukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, atskirti tryniai nuo baltymų, 2 vienetai
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Vanduo, šaltas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Svogūną nulupti ir stambiai supjaustyti. Duoną pamirkyti vandenyje ir nuspausti. Duoną, svogūną ir petrožoles virtuvinio kombaino ar smulkintuvo pagalba sutrinti į vientisą masę. Sudėti faršą ir dar patrinti smulkintuvo ar virtuvinio kombaino pagalba, tačiau neilgai, kad nepasidarytų košė (galima viską padaryti ir su mėsmale). Faršą sudėti į indą, įdėti druskos pagal skonį, pipirų, garstyčių ir trynius. Maišyti iki vientisos masės. Jei reikia, įpilti šalto vandens. Atskirtus baltymus išplakti, putos neturi būti labai tvirtos. Pusę baltymų atsargiai sumaišyti su faršu. Tada atsargiai įmaišyti likusius baltymus.
Drėgnomis rankomis formuoti kotletus ir kepti įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-04 13:04
Pirmakart girdziu, duona malti ir t.t.
Zalias bulves sutarkuoti i farsa, ir kotletukai minkstesni ir skanesni buna

Zalias bulves sutarkuoti i farsa, ir kotletukai minkstesni ir skanesni buna

2009-11-04 13:06