Minkštas pyragas su persikais

Minkštas pyragas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė, 180 mililitrų
  • Persikai, 2 vienetai
  • Vanilė, 4 lašai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Varškė, 200 gramų
  • Mascarpone sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Loreta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Violeta Kuzmickiene
2014-12-16 22:14
Skanu
Augustė
2011-08-31 19:17
Atrodo toks labai minkštas ir labai skanus, reikės pabandyti išsikepti