Minkštas pyragas su persikais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė, 180 mililitrų
- Persikai, 2 vienetai
- Vanilė, 4 lašai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Varškė, 200 gramų
- Mascarpone sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-31 19:17
Atrodo toks labai minkštas ir labai skanus, reikės pabandyti išsikepti
2014-12-16 22:14