Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Miltai, 380 mililitrų
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 400 mililitrų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Obuoliai, 1 vienetas
- Razinos, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir pienu, supilti majonezą, gerai išmaišyti.
Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
Pilti tešlą į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus išdėlioti pjaustytus griežinėliais obuolius, užbarstyti vandenyje pamirkytas, išbrinkusias razinas (aš mirkiau vandens ir brendžio mišinyje).
Dėti į įkaitiną iki 180*C temperatūros orkaitę. Kepti apie 40 - 50 min.
» Rašyti komentarą