Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis

Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Miltai, 380 mililitrų
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 4 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 400 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Razinos, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir pienu, supilti majonezą, gerai išmaišyti.

  2. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.

  3. Pilti tešlą į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus išdėlioti pjaustytus griežinėliais obuolius, užbarstyti vandenyje pamirkytas, išbrinkusias razinas (aš mirkiau vandens ir brendžio mišinyje).

  4. Dėti į įkaitiną iki 180*C temperatūros orkaitę. Kepti apie 40 - 50 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą