Minkštas keksas

Minkštas keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2.5 stiklinės
  • Spanguolės, džiovintos, 75 gramai
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Sviestas, 250 gramų
  • Razinos, 75 gramai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sūris, "Philadelphia", 125
Gaminimo instrukcija:

Pirma, ruošiame tešlą keksui, bet prieš tai įkaitiname orkaitę iki 170 C. Noriu įspėti, kad dviem valandom prieš ruošiant, išimkite visus produktus iš šaldytuvo, kad būtų kambario temperatūros. Taigi, minkštą margariną peiliu susmulkiname iki kubelių, įdedame Philadelphia sūrio ir plakame mikseriu, kol sviestas gražiai susivolios su sūriu ir taps lygios konsistencijos. Po to beriame cukrų ir vanilinį cukrų ir kantriai plakame 5 min. Mušame po vieną kiaušinį ir po kiekvieno labai gerai išplakame- bent po 1- 2 min. Galiausiai įsijojame miltus ir stengiamės, kad kai tik viskas išsimaišo, neplakti, kad į tešlą neprieitų oro ir ji nesukristų bekepant. Suberiame razinas ir spanguoles, mirkytas brendyje. Taip jos įgaus nuostabų aromatą ir skonį. Kepame apie 1 h 20 min., kol prie įkišto pagaliuko neliks tešlos. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
milda
2012-05-12 16:57
o sitokio surio tikrai nezinau