Mini čeburekai

Mini čeburekai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Kiaulienos faršas, arba kiaulienos - jautienos faršas, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį berti miltus, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).

  2. Įdarui. Į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.

  3. Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti.

  4. Kepti keptuvėje, dideliame kiekyje aliejaus (iš abiejų pusių), kol paruduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ašen
2019-06-27 10:35
Visada dedu varškę. Būna super. 1 stiklinė kefyro ir vienas varškės pakelis. Kiaušinio nededu
Ruta
2019-01-06 10:43
Skanu
Lidukas
2017-10-16 15:50
Pasakiskai skanus!
Rita
2017-10-10 23:21
Super skanu
Rima
2017-07-04 20:45
Turetu buti skanus o beto pigu.