Mini čeburekai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kefyras, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Kiaulienos faršas, arba kiaulienos - jautienos faršas, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį berti miltus, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
Įdarui. Į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti.
Kepti keptuvėje, dideliame kiekyje aliejaus (iš abiejų pusių), kol paruduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-01-06 10:43
Skanu
2017-10-16 15:50
Pasakiskai skanus!
2017-10-10 23:21
Super skanu
2017-07-04 20:45
Turetu buti skanus o beto pigu.
2019-06-27 10:35