Miltinukai su lašiniais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos lašiniai, 40 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, 0.3 stiklinės
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius suplakti su druska.
Miltus išsijoti, juose padaryti duobutę ir į ją supilti vandenį, sudėti grietinę, kiaušinius ir pusę porcijos smulkiai supjaustytų lašinukų.
Išminkyti tešlą ir palaikyti ją šaldytuve 20 min.
Tada tešlą padalinti į keletą dalių ir kiekvieną dalį iškočioti į pailgą dešrą, kurią supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tešlos gabaliukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol miltinukai iškils į paviršių.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir į jį sudėti miltinukus, pakepinti 4 min. ir sudėti į atskirą indą.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė miltinukai, pakepinti likusius lašinukus ir sudėti juos ant miltinukų, išmaišyti.
» Rašyti komentarą