Miltinukai su lašiniais

Miltinukai su lašiniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos lašiniai, 40 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo, 0.3 stiklinės
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius suplakti su druska.
Miltus išsijoti, juose padaryti duobutę ir į ją supilti vandenį, sudėti grietinę, kiaušinius ir pusę porcijos smulkiai supjaustytų lašinukų.
Išminkyti tešlą ir palaikyti ją šaldytuve 20 min.
Tada tešlą padalinti į keletą dalių ir kiekvieną dalį iškočioti į pailgą dešrą, kurią supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tešlos gabaliukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol miltinukai iškils į paviršių.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir į jį sudėti miltinukus, pakepinti 4 min. ir sudėti į atskirą indą.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė miltinukai, pakepinti likusius lašinukus ir sudėti juos ant miltinukų, išmaišyti.

Receptą atsiuntė: Natalja
» Rašyti komentarą