Migdolų tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 150 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Lazdyno riešutai, 100 gramų
- Migdolai, 100 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
- Romas, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Riešutus ir migdolus smulkiai sukapojame ir sutriname su cukrumi, tryniais ir trupučiu vandens, kad masė būtų puri ir vientisa. Baltymus išplakame iki stangrių putų ir su miltais bei kepimo milteliais atsargiai įmaišome į anksčiau padarytą masę. Paruoštą tešlą sudedame į sviestu išteptą tortinę ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje. Atvėsintą tortą apipilame romo glajumi gautu gerai ištrynus cukraus pudrą, vandenį ir romą. Torto pakraščius papuošti glajuje pavilgytais riešutais. Apie 2 min. tortą, apipiltą glajumi, palaikome šiltoje orkaitėje.
» Rašyti komentarą