Migdolinis slyvų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Migdolai, malti, 120 gramų
- Slyvos, 600 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Sviestas, 130 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nuplaukite slyvas, pepjaukite jas pusiau, išimkite jų kauliuku ir tuomet supjaustykite slyvas skiltelėmis.
Dėkite į dubenį sviestą bei cukrų, išsukite iki purumo, tuomet intensyviai maišant po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite su kepimo milteliais ir maltais migdolais sumaišytus miltus ir viską gerai sumaišykite.
Gautą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą, o ant tešlos išdėliokite supjaustytas slyvas.
Dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą