Migdolinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.75 stiklinės
- Migdolai, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Migdolai, malti, 0.5 stiklinės
- Migdolai, plokštelės, 0.3 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Aliejus, 0.25 stiklinės
- Sviestas, ištirpintas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Pasukos, 1.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais.
Dubenyje šluotele sumaišykite miltus, maltus migdolus ir kepimo miltelius.
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius ir cukrų.
Įmaišykite sviestą, aliejų, pasukas bei migdolų ekstraktą.
Skystą masę sumaišykite su miltų mišiniu ir gautą tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą.
Kepkite apie 25-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Ant iškepto pyrago sudėti migdolų plokšteles.
Skanaus.
» Rašyti komentarą