Migdolinis pyragas

Migdolinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievė tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 120 gramų
  • Migdolai, malti, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 80 gramų
  • Varškė, 125 gramai
  • Sviestas, 120 gramų
  • Džemas, abrikosinis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Sudėti miltus, migdolus, apelsino žievelę ir varškę.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, įmaišyti atsargiai į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, padengtą popieriumi, išteptu sviestu. Išlyginti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
Pyragą atvėsinti.
Šokoladą sutarkuoti.
Ištepti pyragą džemu ir apibarstyti šokoladu.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą