Migdoliniai sausainukai

Migdoliniai sausainukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Cukrus, 100 gramų
  • Migdolai, malti, 140 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 47 gramai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir gerai viską išmaišykite iki vienalytės masės. Suberkite citrinos žievelę ir išmaišykite.

Į kiaušinių ir cukraus plakinį suberkite maltus migdolus. Į plakinio dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Paruoštą masę dėkite į šaldytuvą 20 - 25 minutėms.

Pirštų galiukus sušlapinkite vandeniu ir iš tešlos formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir dėkite juos į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Tarp sausainių palikite 5 cm atstumą.

Kepkite 170 - 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: As
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jurate
2013-11-04 11:02
labai skanus gavosi tik sekanciu kartu nedesiu citrinos zieveles nes ji bent jau man asmeniskai gerokai pakeicia skoni aciu uz recepta skanu