Migdoliniai sausainukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Cukrus, 100 gramų
- Migdolai, malti, 140 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 47 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir gerai viską išmaišykite iki vienalytės masės. Suberkite citrinos žievelę ir išmaišykite.
Į kiaušinių ir cukraus plakinį suberkite maltus migdolus. Į plakinio dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Paruoštą masę dėkite į šaldytuvą 20 - 25 minutėms.
Pirštų galiukus sušlapinkite vandeniu ir iš tešlos formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir dėkite juos į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Tarp sausainių palikite 5 cm atstumą.
Kepkite 170 - 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-04 11:02