Migdoliniai sausainiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 250 gramų
- Migdolai, malti, arba sukapoti, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Sviestas, minkštas, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Dubenėlyje sukapokite gabalėliais sviestą, suberkite cukrų ir mišinį sumaigykite rankomis (prieš tai patariama jas nusiplauti).
Supilkite maltus (arba kapotus) migdolus, kiaušinius, po truputį ir miltus.
Minkykite, kol iš tešlos susiformuos gniužulas.
1 valandai palikite tešlą šaldytuve.
Po 1 valandos ant stalo pažerkite truputį miltų ir iškočiokite tešlą.
Su formele išspauskite širdeles ir išdėliokite ant sviestu išteptos skardos.
Kepkite apie 15 min. 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptus sausainius galite aptepti mėgstamu glaistu ir apibarstyti pabarstukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-24 11:31