Migdoliniai rageliai

Migdoliniai rageliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 80 mililitrų
  • Migdolai, malti, 120 mililitrų
  • Kvietiniai miltai, 180 mililitrų
  • Sviestas, 110 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ji:)
2009-12-01 09:07
Mano megstamiausi riesutai migdolai tai turbut butu labai skanu

mmmm...
Warle
2009-11-25 12:08
O jie tokie purūs ir drėgni būna? arselis: