Migdoliniai macarons su maskarponės kremu

Migdoliniai macarons su maskarponės kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Malti migdolai, migdolų miltai, 90 gramų
  • Cukraus pudra, 175 gramai
  • Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
  • Cukrus, 45 gramai
  • Maistiniai dažai, naudojau raudonus, 4 lašai
Kremui:
  • Mascarpone sūris, 150 gramų
  • Cukraus pudra, 80 gramų
  • Sviestas, minkštas, 60 gramų
  • Abrikosų džemas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. 175 g cukraus pudros sumalti kartu su migdolų miltais ir nusijoti.

  2. Baltymus suplakti iki minkštų putų. Toliau plakant, įmaišyti dažus ir dalimis suberti cukrų. Suplakti viską iki kietų putų.

  3. Atsargiai, maišant mentele, dalimis suberti migdolų ir miltelinio cukraus mišinį. Paruošta tešla turi lengvai nuslysti nuo mentelės. Sukrėsti ją į konditerinį maišelį lygiu antgaliu.

  4. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos (ar specialios lentutės) išspausti 2-3 cm skersmens tešlos kamuolėlius, paliekant tarp jų 5 cm tarpelius. 20-30 min. padžiovinti ruošinukus.

  5. Kepti iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 14-16 min.

  6. Kremui minkštą sviestą suplakti su sūriu iki purios masės. Įmaišyti cukraus pudrą bei džemą ir dar kartą išplakti.

  7. Tepti po pusę šaukštelio kremo ant ataušusių sausainių ir sulipdyti juos po du.

Porcijų skaičius: 40
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą