Migdoliniai keksiukai su baltuoju šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Migdolai, plokštelės, 80 gramų
- Vanilė, esencija
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Pienas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus
- Šokoladas, baltasis, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius, vanilės esenciją, cukrų ir pieną išplakti.
Įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, vanilinį cukrų, migdolų plokšteles.
Sudėti į popierines keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Kol keksiukai kepa į puodą įpilti keletą šaukštų pieno ir įdėti sulaužytas šokolado plyteles.
Kaitinti ant mažos ugiens, kol masė ištirps (pastoviai maišyti, kad nepridegtų).
Keksiukams iškepus, juos atvėsinti ir užtepti baltą šokoladą, galima papuoši tais pačiais migdolais arba kitais pabarstukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-04 14:27
Ne ne nekoks bus rezultatas
keksiukai taip nesigamina 


2015-08-22 09:30
Kiek cukraus reikia deti??? 

2014-03-22 09:54
Kiek to cukraus reikia? 

2017-01-24 23:56