Migdoliniai keksiukai su baltuoju šokoladu

Migdoliniai keksiukai su baltuoju šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Migdolai, plokštelės, 80 gramų
  • Vanilė, esencija
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Pienas, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
  • Šokoladas, baltasis, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius, vanilės esenciją, cukrų ir pieną išplakti.
Įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, vanilinį cukrų, migdolų plokšteles.
Sudėti į popierines keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Kol keksiukai kepa į puodą įpilti keletą šaukštų pieno ir įdėti sulaužytas šokolado plyteles.
Kaitinti ant mažos ugiens, kol masė ištirps (pastoviai maišyti, kad nepridegtų).
Keksiukams iškepus, juos atvėsinti ir užtepti baltą šokoladą, galima papuoši tais pačiais migdolais arba kitais pabarstukais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Milda
2017-01-24 23:56
Nesamoniu nesamone!! Negadinkit bereikalo produktu! Keksiukai tokie nebuna...
vika
2016-03-04 14:27
Ne ne nekoks bus rezultatas keksiukai taip nesigamina
Ema
2015-08-22 09:30
Kiek cukraus reikia deti???
Livetute
2014-03-22 09:54
Kiek to cukraus reikia?