Migdoliniai keksiukai su aguonomis

Migdoliniai keksiukai su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus
  • Medus, 6 valgomieji šaukštai
  • Migdolai, ekstraktas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Migdolai, plokštelės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, nebalinti, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, pilno grūdo, 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 2.25 arbatinio šaukštelio
  • Pasukos, neriebios, 1 stiklinė
  • Linų sėmenys, malti, 0.4 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Šluotele sumaišykite viename dubenyje miltus, linų sėmenis, aguonas, kepimo miltelius ir druską.
Šluotele išplakite kiaušinį su medumi.
Tuomet įmaišykite pasukas, alyvuogių aliejų ir migdolų ekstraktą.
Galiausiai įmaišykite sausų ingredientų mišinį.
Tešlą supilstykite į formeles ir viršų apibarstykite cukrumi bei migdolų plokštelėmis.
Kepkite apie 20-25 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą