Migdoliniai keksiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Sviestas, 160 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 100 gramų
- Grietinėlė, 50 mililitrų
- Migdolai, 100 gramų
- Marcipanai, 140 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Miltus, vanilinį cukrų ir druską suberiame į dubeį.
Sviestą išsukame su cukraus pudra ir marcimpanu, mušame kiaušinius, pilame grietinėlę.
Viską sumaišome kartu, pilame į keksiukų formeles. Viršų pabarstome migdolų plokštelėmis, išmaišytomis su 50 g lydyto sviesto ir 25 g cukraus.
Kepame 180°C temp. apie 25 minutes.
» Rašyti komentarą