Migdoliniai keksiukai

Migdoliniai keksiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 100 gramų
  • Sviestas, 160 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 100 gramų
  • Grietinėlė, 50 mililitrų
  • Migdolai, 100 gramų
  • Marcipanai, 140 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, vanilinį cukrų ir druską suberiame į dubeį.

  2. Sviestą išsukame su cukraus pudra ir marcimpanu, mušame kiaušinius, pilame grietinėlę.

  3. Viską sumaišome kartu, pilame į keksiukų formeles. Viršų pabarstome migdolų plokštelėmis, išmaišytomis su 50 g lydyto sviesto ir 25 g cukraus.

  4. Kepame 180°C temp. apie 25 minutes.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą