Migdoliniai florentinai

Migdoliniai florentinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 140 gramų
  • Migdolai, plokštelės, 200 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 30 gramų
  • Sviestas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ištirpintą pravėsusį sviestą atsargiai sumaišome su migdolais, kiaušinių baltymais, cukrumi bei miltais.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ant jo dedame po nubrauktą šaukštą migdolų masės, taip suformuodami nedidelius blynelius.
Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaukite į valias!

Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą