Mielinis varškės pyragas „Tinklelis“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tešlai, 500 gramų
- Pienas, tešlai, 250 mililitrų
- Varškė, įdarui, 500 gramų
- Aliejus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
- Razinos, įdarui
- Mielės, sausos, tešlai, 7 gramai
- Vanilinis cukrus, tešlai
Gaminimo instrukcija:
Iš nurodytų produktų paruošti mielinę tešlą. Ją du kartus pakildinti.
Ruošti įdarą: varškę sutrinti, baltymus standžiai išplakti su trupučiu druskos ir juos įmaišyti į varškę, dėti razinas. 2/3 tešlos iškloti kepimo formą, dėti varškės masę, ir iš likusios tešlos formuoti tinklelį. Kepti apie 180° C orkaitėje 30-40 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-18 12:25









2012-11-18 12:28