Mielinis pyragas su varškės įdaru

Mielinis pyragas su varškės įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, + 3 v. š. tešlai, 0.5 stiklinės
  • Margarinas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Varškė, 500 gramų
  • Mielės, presuotos, 50 gramų
  • Uogienė
  • Vanilinis cukrus, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mieles išsukti su 3 šaukštais cukraus, pašildytu pienu ir trupučiu miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
Ant tešlos viršaus pasijoti truputį miltų ir palikti, kad pakiltų.
Tada margariną gerai išsukti su 1 kiaušiniu ir įmaišyti į jau pakilusią mielių masę.
Maišant suberti visus miltus ir gerai išminkyti.
Nuo visos tešlos atskirti katvirtadalį papuošimui.
Skardą pabarstyti miltais arba iškloti kepimo popieriumi.
Likusią tešlą iškočioti ir iškloti ja skardą.
Paruošti įdarą. Varškę pertrinti per sietelį arba permalti, suberti 0,5 stiklinės cukraus, vanilinį cukrų, supilti išplaktą 1 kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Įdarą dėti ant tešlos.
Iš papuošimui skirtos tešlos tarp rankų iškočioti tris virveles, supinti iš jų kasą ir apdėti ja tešlos kraštą.
Pyragą aptepti išplaktu 1 kiaušiniu, o į varškę pridėti uogienės.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaiteje apie 1 val.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ingrida
2014-04-04 10:24
labai sanus
laura
2011-12-30 20:15
laura
2011-12-30 20:14
dar kepsiu gal ir bus skanus
Rimante
2011-02-01 14:01
Labai skanus !!!
zose
2011-01-14 18:18
nu pyragas superinis tik vietoj varskes mesuos pridejau