Mielinis pyragas su varške ir persikais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Mielės, 25 gramai
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
Įdarui reiks:
400g varškės;
1 kiaušinis;
4 šaukštai cukraus;
nutarkuotos citrinos žievelės;
konservuotų persikų.
Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla paliekame tešlos bortelius . Įdarui varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos žievele, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, persikus supjaustome gabaliukais ir sudedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome iš tešlos tinklelį. Dedame į pašildintą orkaitę iki 50 laipsnių ir pakildiname 10 min., tuomet patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir padidiname temperatūtą iki 180 laipsnių ir kepame apie 30 min. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus.
» Rašyti komentarą