Mielinis pyragas su varške ir persikais

Mielinis pyragas su varške ir persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Mielės, 25 gramai
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:

Įdarui reiks:
400g varškės;
1 kiaušinis;
4 šaukštai cukraus;
nutarkuotos citrinos žievelės;
konservuotų persikų.

Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla paliekame tešlos bortelius . Įdarui varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos žievele, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, persikus supjaustome gabaliukais ir sudedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome iš tešlos tinklelį. Dedame į pašildintą orkaitę iki 50 laipsnių ir pakildiname 10 min., tuomet patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir padidiname temperatūtą iki 180 laipsnių ir kepame apie 30 min. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Austėja
» Rašyti komentarą