Mielinis pyragas su obuoliais ir razinomis

Mielinis pyragas su obuoliais ir razinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 2.5 vieneto
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Aliejus, augalinis, 50 mililitrų
  • Sviestas, 70 gramų
  • Razinos, 1.5 saujos
  • Mielės, sausos, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Užpilame šiltu pienu sausas mieles ir sumaišome jas su 2 kiaušiniais, 150 g cukraus, vaniliniu cukrumi bei aliejumi.
Suberiame miltus ir suminkome tešlą.
Užminkytą tešlą padedame šiltai, kad pakiltų.
Tuo tarpu nulupame obuolius ir sutarkuojame juos su tarka.
Ištirpiname keptuvėje sviestą ir pakepiname jame sutarkuotus obuolius su likusiu cukrumi.
Razinas švariai perplauname ir maždaug 15 min. užmerkiame pasaldintame vandenyje.
Pakilusią tešlą iškočiojame į storą blyną, aptepame pakepintais obuoliais, sudedame išmirkintas bei nusunktas razinas, suvyniojame į storą ritinį, sulenkus dedame ant kepimo popieriumi išklotos bei riebalais pateptos kepimo skardos, aptepame išplaktu puse kiaušinio ir pabarstome cukrumi.
Kepame apie 40-60 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Valgome pravėsusią.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jomantė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
wika
2011-11-04 15:59
kaip suprast kiausiniu-2,5 vnt.?