Mielinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Mielės, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
aguonų;
obuolių košės;
vyšnių džemo.
Iš tešlai skirtų produktų suminkome mielinę tešlą ir du kartus pakildiname. Tešlą daliname į 6-8 dalis. Imame po gabalėlį tešlos, iškočiojame ir dedame įdarą, gerai ažspaudome kraštus ir dedame į formą.Taip darome su visais tešlos gabalėliais. Įdarus galima pasirinkti kokius tik norima.Pvz. su varške, džemu, aguonomis. Viską sudėjus, dedame šiltai ir leidžiame pyragui pakilti. Pakilus, dedame į 180 laipsnių temp. orkaitę ir kepame apie40-45 min. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-20 13:40
einu bandyt 

2010-07-29 09:38
aciu seimyneliai uz gerus zodzius, megaukites i sveikata 

2010-07-28 19:33
Ačiū už puikų mielinio skanaus, didelio ir nesudėtingo pyrago receptą. Gardžiuojamės ir nepabosta
(atsiprašom už "veidelius": mūsų 5-mečiui jie pasirodė juokingiausi...
pyragui atiduodam 10+ balų)




2009-12-16 11:24
Aciu uz ats
m8l

2012-07-25 12:29