Mieliniai pyragėliai su džiovintais grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Margarinas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Pienas, 0.75 stiklinės
- Druska
- Mielės, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui: sauja džiovintų grybų, svogūnas, juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.
Mieles ištrinti su šaukštu cukraus ir palikti šiltoje vietoje. Miltus persijoti, supilti šiltą pieną, ištirpintą margariną, pakilusias mieles, įmušti kiaušinį, įberti žiupsnelį druskos, ir minkyti tol, kol tešla taps vientisa ir nelips prie rankų. Po to uždengti dubenį rankšluosčiu ir palikti šiltai porai valandų. Pakilusią tešlą iškočioti piršto storumo lakštu. Stikline išspausti skritulius. Ant kiekvieno jų, per vidurį dėti įdaro ir sulipinti. Virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Įdarui džiovintus grybus išmirkyti, išvirti, sumalti ir sumaišyti su smulkiai supjaustytu ir pakepintu aliejuje svogūnu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-22 11:30
Sitosd teslos negaminau, bet sutikciau su Vaida ir Lina jog turetu buti kietoka. Kodel ja kocioti pirsto storio? Kad nesijaustu idaras matomai
As analogiskus pyragelius gaminu naudodamas kibinu tesla. Superiniai gaunasi. Pabandykit patys.
As analogiskus pyragelius gaminu naudodamas kibinu tesla. Superiniai gaunasi. Pabandykit patys.
2014-09-28 19:11
kietoki gaunasi net plonai iskociojus tesla. Recepte parašyta iškočioti piršto storumo, kam taip storai ???Kas čia gausis tada..Nerekomenduoju šių pyragėlių...
2013-03-02 16:14
labai skanu
tik biski tesle kietoka
ir keistoka 



2015-12-10 20:30