Mieliniai pyragėliai su džiovintais grybais

Mieliniai pyragėliai su džiovintais grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Pienas, 0.75 stiklinės
  • Druska
  • Mielės, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui: sauja džiovintų grybų, svogūnas, juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.

Mieles ištrinti su šaukštu cukraus ir palikti šiltoje vietoje. Miltus persijoti, supilti šiltą pieną, ištirpintą margariną, pakilusias mieles, įmušti kiaušinį, įberti žiupsnelį druskos, ir minkyti tol, kol tešla taps vientisa ir nelips prie rankų. Po to uždengti dubenį rankšluosčiu ir palikti šiltai porai valandų. Pakilusią tešlą iškočioti piršto storumo lakštu. Stikline išspausti skritulius. Ant kiekvieno jų, per vidurį dėti įdaro ir sulipinti. Virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Įdarui džiovintus grybus išmirkyti, išvirti, sumalti ir sumaišyti su smulkiai supjaustytu ir pakepintu aliejuje svogūnu.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zita
2015-12-10 20:30
man labai patiko
Donis
2014-12-22 11:30
Sitosd teslos negaminau, bet sutikciau su Vaida ir Lina jog turetu buti kietoka. Kodel ja kocioti pirsto storio? Kad nesijaustu idaras matomai

As analogiskus pyragelius gaminu naudodamas kibinu tesla. Superiniai gaunasi. Pabandykit patys.
Vaida
2014-09-28 19:11
kietoki gaunasi net plonai iskociojus tesla. Recepte parašyta iškočioti piršto storumo, kam taip storai ???Kas čia gausis tada..Nerekomenduoju šių pyragėlių...
lina
2013-03-02 16:14
labai skanu tik biski tesle kietoka ir keistoka