Mieliniai maltų migdolų blynai su juodųjų serbentų uogiene

Mieliniai maltų migdolų blynai su juodųjų serbentų uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Migdolai, malti, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 400 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Sviestas, 50 gramų
  • Mielės, 20 gramų
  • Uogienė, pagardinimui
Gaminimo instrukcija:

Mieles ištrinu su cukrumi, kad pasidarytų skysta tyrelė.
Pašildytą pieną sumaišau su išplaktais kiaušiniais, tirpintu sviestu ir ištirpintomis mielėmis.

Į gautą masę įsijoju miltus, sumaišytus su maltais migdolais, druska ir cinamonu.

Viską gerai išmaišau. Palieku valandai pakilti.

Pakilusią tešlą dar kartą išmaišau ir jau kepu blynus.

Receptą atsiuntė: Miglušhkė
» Rašyti komentarą