Mieliniai maltų migdolų blynai su juodųjų serbentų uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Migdolai, malti, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 400 mililitrų
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Sviestas, 50 gramų
- Mielės, 20 gramų
- Uogienė, pagardinimui
Gaminimo instrukcija:
Mieles ištrinu su cukrumi, kad pasidarytų skysta tyrelė.
Pašildytą pieną sumaišau su išplaktais kiaušiniais, tirpintu sviestu ir ištirpintomis mielėmis.
Į gautą masę įsijoju miltus, sumaišytus su maltais migdolais, druska ir cinamonu.
Viską gerai išmaišau. Palieku valandai pakilti.
Pakilusią tešlą dar kartą išmaišau ir jau kepu blynus.
» Rašyti komentarą