Mieliniai greitučiai

Mieliniai greitučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinį išplakite su cukrumi bei druskyte, suberkite miltus bei kepimo miltelius ant viršaus, tada supilkite pašildytą pieną ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
Įpilkite aliejaus ir šilto vandens.
Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta, pridėkite daugiau miltų.
Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15min., kad išbrinktų miltai.
Įkaitinkite keptuvę ir ant lėtos ugnies, dėdami šaukštais tešlą, kepkite blynus.
Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
Obuolius nulupame, supjaustome gabalėliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono bei 5 šaukštais cukraus.
Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgiukų ir svogūnų padažu!
Pastaba:
Jei norite saldesnių blynų, patariu į tešlą įmaišyti 2 šaukštus cukraus pudros.
Puikūs blyneliai!
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Elinda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vytautas
2012-02-21 15:42
keiciam pavadinima i milteliniai greituciai.
rita
2012-02-19 18:10
mieliniai,bet dedasi kepimo milteliai,nu normaliai
As
2010-10-24 14:26
Gaidys visiskas gavosi... nusivyliau
erikas
2010-03-23 22:38
Iskepiau siuos blynelius, bet jie man niekaip nepavyko juos padaryti issiputusius. Kita karta kepant dar pabandziau ideti mieliu, bet visvien neissipute. Gal kas zino, kaip juos priversti "astoreti"
(anonimas)
2010-02-28 10:14
o kur mieles